välkommen till ett gratis seminarium om

COachande ledarskap

"Idag är ett coachande förhållningssätt en självklarhet när man pratar om framgångsrikt ledarskap."

Under detta kostnadsfria seminarium får du en inblick i vad det innebär att leda med ett coachande förhållningssätt och vad som skiljer ett coachande ledarskap från andra typer av ledarskap. Vi tittar närmare på de fördelar som du som ledare - och dina medarbetare - får ut av ett coachande förhållningssätt. 

Under två timmar går vi också igenom grunderna i ett coachande samtal och du får med dig konkreta verktyg som du kan använda direkt för att utveckla dina medarbetare - och dig själv!

Kursledare
Workshopen leds av Malin Boström. Malin är utbildare i coachande samtal och coachande ledarskap. Hon är internationellt certifierad coach genom såväl ICF som ICC. Malin är även licencierad mental tränare, NLP practitioner och mindfulnessinstruktör. Hon har mångårig erfarenhet av att arbeta med ledarutveckling i organisationer av varierande storlek och bransch och brinner för att, med hjälp av det coachande ledarskapet, skapa medarbetare som är mer engagerade, motiverade, tar större eget ansvar och känner mer glädje på arbetsplatsen.


 

Tid

Pga rådande pandemi har vi valt att pausa dessa seminarier. Nya datum kommer längre fram.

Plats

Bergqvist Massage & Friskvård
Roxviksgatan 8 A, Linköping

Anmälan

Seminariet är helt kostnadsfritt men antalet platser är begränsat så anmäl dig redan idag!
E-post: info@diplomeradcoach.se
Telefon: 013-13 75 06