tidigare deltagare har ordet

Gå denna kurs! Om du vill hjälpa människor till ett bättre förhållningssätt till sig själva, ge dem verktyg för att lyckas. Kursen var intressant, jättegivande och rolig"

/Sanna Beesch,
World Class
 

Kanonbra utbildning där du får med dig massor av verktyg som går att använda direkt. Hade höga förhoppningar och de lyckades överträffas många gånger om. Väldigt bra lärare!

/Kristove Sanchez Rueda, projektledare, Södra
 

Givande och utmanande utbildning där du lär dig extremt mycket på kort tid. Med de verktyg och redskap jag fått med mig kan jag hjälpa mina kunder på en ännu högre nivå.

/Eva Sandberg, elittränare,
Funktionell Friskvård

Otrolig utvecklingsresa! En fantastisk, utvecklande  och gedigen utbildning som gör dig rustad för att arbeta som coach samtidigt som du lär dig massor om dig själv. Vad som var bäst? ALLT!

/Margareta Ribberborger, präst,
Svenska kyrkan
 

En mycket givande, inspirerande och rolig utbildning som givit mig kunskap, trygghet och mod att ta mig vidare i min karriär som hälsopedagog. Tydliga, pedagogiska och proffsiga kursledare.

/Maria Eriksson, hälsopedagog, Linkura
 

En otroligt innehållsrik och utvecklande utbildning på många plan med en kompetent och erfaren lärare. Användbar både för min egna personliga utveckling och i min yrkesroll. Den har även varit användbar hemma med barnen. :-)

/Viktoria Jacobsson, marknadschef, Linkura

En fantastisk utbildning där du får med dig det du behöver för att ta steget att jobba som coach och där du som chef/ledare får verktyg för att kunna bemöta dina kollegor på ett mer effektivt sätt. Bra att så mycket att det som krävs inför en certifiering ingår i kursen. 

/Veronica Fredriksson, konsult, Arbetslivsresurs
 

Intressant, innehållsrik, jättegivande och rolig utbildning med en sjukt trevlig och professionell kursledare på en fräsch skola. Så nöjd och tacksam! 

/Kajsa Rudin, yogalärare, Pranaveda
 

Lärorik, utvecklande och rolig utbildning som gett mig massor av verktyg och kunskaper och verktyg till mitt företagande. Jag har också fått många nya insikter om mig själv. Toppenbra!

/Anette Palm, massör,
Creativ Hälsa