tidigare deltagare har ordet

En genomarbetad, superbra utbildning med bra lärare och bra upplägg. Den var utvecklande och väldigt givande. Jag rekommenderar den varmt!

/Kajsa Grindendahl, ekonomiadministratör, Linköpings Universitet
 

Utbildningen är konkret, komplett och fantastisk med en perfekt balans mellan övningar och teori! På riktigt en utbildning som har gett mig verktyg och en process som jag inte har upplevt tidigare. Gå den! Oavsett vart den tar dig så är det till en ännu bättre plats!

/Christian Kaltenegger, butikschef 
 

Om du vill bli coach – gå den!! Du kommer inte att bli besviken. En snygg blandning av lärarens kompetens, engagemang, glädje och pedagogiska skicklighet tillsammans med bra upplägg av teori och praktiska övningar gör att jag ger utbildningen 10 av 10!!

/Karin Lifvergren, HR/rekrytering
 

En väldigt rolig, utvecklande och utmanande utbildning av högsta kvalitet som har givit mig många nya verktyg och personlig utveckling. 

/Pernilla Bjerkesjö, CEO
Head of Future
 

Gå denna kurs! Om du vill hjälpa människor till ett bättre förhållningssätt till sig själva, ge dem verktyg för att lyckas. Kursen var intressant, jättegivande och rolig"

/Sanna Beesch,
World Class
 

Kanonbra utbildning där du får med dig massor av verktyg som går att använda direkt. Hade höga förhoppningar och de lyckades överträffas många gånger om. Väldigt bra lärare!

/Kristove Sanchez Rueda, projektledare, Södra
 

Givande och utmanande utbildning där du lär dig extremt mycket på kort tid. Med de verktyg och redskap jag fått med mig kan jag hjälpa mina kunder på en ännu högre nivå.

/Eva Sandberg, elittränare,
Funktionell Friskvård

En väldigt rolig, inspirerande och givande utbildning som alla borde gå! 

/Christopher Petersson, projektledare, SAAB
 

En utvecklande, lärorik och väldigt rolig utbildning som skulle vara bra för alla människor som vill utvecklas som individer och i sitt yrke. Jag tror att de flesta yrkeskategorier på något sätt har nytta av det man får lära sig under denna utbildning. Jag har coachat innan och utbildningen gav mig väldigt mycket ny kunskap och nya verktyg.

/Ulrika Björk, HR-konsult,
Björk HR Partner
 

En välplanerad, horisont-vidgande och personligt givande utbildning. Gå den om du tycker om och vill jobba med människor på något sätt – privat eller i jobbet!

/Henrik Gidmark, förändringledare, Sammateam
 

Otrolig utvecklingsresa! En fantastisk, utvecklande  och gedigen utbildning som gör dig rustad för att arbeta som coach samtidigt som du lär dig massor om dig själv. Vad som var bäst? ALLT!

/Margareta Ribberborger, präst,
Svenska kyrkan
 

En mycket givande, inspirerande och rolig utbildning som givit mig kunskap, trygghet och mod att ta mig vidare i min karriär som hälsopedagog. Tydliga, pedagogiska och proffsiga kursledare.

/Maria Eriksson, hälsopedagog, Linkura
 

En otroligt innehållsrik och utvecklande utbildning på många plan med en kompetent och erfaren lärare. Användbar både för min egna personliga utveckling och i min yrkesroll. Den har även varit användbar hemma med barnen. :-)

/Viktoria Jacobsson, marknadschef, Linkura

En jättebra, inspirerande och användbar utbildning. Gå den om du vill utveckla dig själv och coacha andra för att hjälpa dessa att växa och utvecklas. 

/Rune Syvén, VD Prioc
 

Väldigt bra innehåll och väldigt bra lärande. Bra kombo med teori och praktik. Inspirerande och pedagogisk lärare som är väldigt kunnig på området. Tveka inte! Den ger dig minst lika mycket i din inre resa som den utvecklar dig som coach.

/Daniel Edqvist, account manager, Samhall
 

En suverän utbildning! Fullmatad med kunskap och energi efter 9 dagars utbildning. Coaching har fått en ny betydelse för mig. Känner mig trygg i min roll som coach. Vill du utvecklas som coach/individ – gå den! Alla som jobbar med människor borde gå denna kurs.

/Christina Berglund, coach, Linkura
 

En fantastisk utbildning där du får med dig det du behöver för att ta steget att jobba som coach och där du som chef/ledare får verktyg för att kunna bemöta dina kollegor på ett mer effektivt sätt. Bra att så mycket av det som krävs inför en certifiering ingår i kursen. 

/Veronica Fredriksson, konsult, Arbetslivsresurs
 

Intressant, innehållsrik, jättegivande och rolig utbildning med en sjukt trevlig och professionell kursledare på en fräsch skola. Så nöjd och tacksam! 

/Kajsa Rudin, yogalärare, Pranaveda
 

Lärorik, utvecklande och rolig utbildning som gett mig massor av verktyg och kunskaper och verktyg till mitt företagande. Jag har också fått många nya insikter om mig själv. Toppenbra!

/Anette Palm, massör,
Creativ Hälsa